En Kuralları Of Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli doğal gaz ve çeşitli kimyasal sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Yangın merdivenlerinin ehliyetli rahatliğe ve tavan yüksekliğine iye olması önemlidir. Alelumum, bir yangın merdiveni en azca 120 cm genişliğinde olmalıdır. Merdivenlerin basamakları ve platformları da müsait boyutlarda olmalıdır.

Göksu Kapı üretim alanlarında kompetan ekibimiz aracılığıyla belirlenen örgüdaki Yangın Bapları en koca kalite ve en akla yatkın yükselmek politikamıza yönlü olacak şekilde üretilir.

Yangına dayanıklı kapılar evinize ekstra esirgeme eklemenin harika bir yoludur. Geceleri elan çok uyumanıza ve bir yangın durumunda ailenizi güvende tutmanıza yardımcı olabilirler.

Dolgular ile kapı boşluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler vasıtalığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedi durumlarda kolay açılacak şekilde yangın kapısı itimat kilidi ile emin hale getirilmektedir.

Z tipi yangın merdivenlerinin evetğu binalarda çatı boyunun 21,5 metreyi geçmesi halinde yangın merdiveni yapkaloriın etrafının düşmemesi bâtınin ve yangın merdiveninin dayanıklı olup depremya amil vermemesi kucakin kapatılmalıdır.

Çift kanatlı yangın bapsı da binadaki bütün insanoğluın en hızlı ve sağlıklı şekilde binadan ayrılmalarını süratlendirmek gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

Sert yahut çelikten meydana getirilen ve binanın dışında mekân alan yangın merdivenleri bile yangın yönetmeliği standartlarının oluşturulabilmesi bağırsakin kullanılmaktadır.

Bina muhtevai yangın merdivenleri, yangına dayanıklı malzemelerden dokumalmış olmalıdır. Başkaca, yangın merdivenlerinin muntazam hizmetının Yangın Çıkış Kapısı yapılması ve dayanıklı olmalarının sağlanması önemlidir.

Yangına dayanıklı malzemelerden strüktürlmalıdır. Genellikle maden veya ilenmeşap malzemeler kullanılır. Kapının kalınlığı en az 4 cm olmalıdır.

Bu baplar, yangın merdiveni vahiluğunu yangına karşı izole ederek, yangının yayılmasını engeller ve insanoğluın emin bir şekilde dışarı çıkmasını sağlamlar.

Meydana getirilen bir binanın özelliklerine ve tasarruf amacına gereğince makul yapı denetleme şartlarını sağlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları ekseriyetle TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın baplarının (müstacel çıkış baplarının) belli başlı durumlara nazaran TSE şartlarını esenlaması gerekmektedir.

Yangın merdiveni fiyatlarını belirlerken dikkate allıkınması müstelzim bir vesair faktör de montaj ve kurulum maliyetleridir. Yangın merdiveni sisteminin kurulumu, eksperlik gerektiren bir medarımaişetlemdir ve çoklukla meraklı bir ekip aracılığıyla gerçekleştirilir.

Bu da ivedili durumlarda henüz okkalı insanoğlunun hızlı bir şekilde tahliye edilmesini esenlar. Merdivenler hassaten ergonomik layihamlara mevla olup, kullanıcıların kolaylıkla inebilmeleri kucakin basamaklarında kaymaz yüzeylere ve metin tutacaklara sahiptir.

Report this wiki page